Op deze pagina laat ik zien met welk schilderij ik op dit ogenblik bezig ben. Dat betekent overigens niet dat ik maar één enkel werk op dat ogenblik onder handen heb. Meestal ben ik in een bepaalde periode aan een aantal werken tegelijk bezig. De afgelopen tien jaar (2007-2016) ben ik met drie series min of meer tegelijk bezig geweest: FINIS TERRAE, FIESTA GITANA en A SPACE ODYSSEY. Van alle series heb ik al een aantal schilderijen gemaakt. Momenteel ben ik weer met andere schilderijen bezig. Daarnaast heb ik van 2010 tot 2012 gewerkt aan de serie ON THE ROAD. Ik fietste in 2010 vanuit Nederland naar Santiago, in het Spaanse Galicië. Het laatste doek, 'Santiago de Compostela', werd in december voltooid. 

Al in 2011 ben ik begonnen aan de reeks VIRTUAL LANDSCAPES. Na mijn bezoek in september-oktober 2012 aan de Verenigde Staten (California, Nevada, Utah en Arizona) zijn ook de indrukken van deze trip langzaam traceerbaar in mijn meest recente doeken. Daarnaast ben ik bezig oude, in olieverf geschilderde landschappen. Vooral de IJslandse landschappen boeien me nog altijd. 

In 2015 volgde een reis door Nieuw Zeeland. Vanaf 2016 werk aan een aantal enigszins getransformeerde landschappen die ik in dit prachtige land onder ogen kreeg. Het inspireerde me tegelijkertijd om grote dikke stukken zeewier in mijn doeken te verwerken. Vanaf 2017 komen daar weer doeken bij geïnspireerd door een nieuwe roadtrip door de Verenigde Staten.

Het hier afgebeelde olieverfschilderij (100x100) is een feeërieke impressie van de indrukwekkende mieralen-landschappen in het Yellowstone National Park (Montana en Wyoming). In dit geval The Mammoth Hot Springs.